Vår verksamhet

Om oss - Vår verksamhet


När/Var/Hur?


Vi träffas och åker tillsammans i konvoj längs underbart krokiga landsvägar, och lockar fram glada leenden där susar fram, både på oss själva och vår omgivning. Vi stannar med jämna mellanrum för en bensträckare med medhavd fika vid någon vacker plats och besöker olika sevärdheter längs vägen.Både  kalenderaktiviteter och spontanturer


En aktivitetskalender skickas ut per e-post och läggs även ut här på hemsidan och på vår Facebooksida. Alla hjälps åt med förslag på aktiviteter eller hjälper till som träffvärd och arrangerar en tur. Spontanaktiviteter tillkommer under säsongen, ibland med kort varsel - ibland med långt varsel. Ska ni ut och åka en tur och vill ha sällskap slänger ni ut en blänkare i vår Facebook-grupp, så hänger andra med.Syfte?


Syftet är att vi ska ha trevligt tillsammans, det ska vara enkelt och gemytlig i goda vänners lag som älskar sina bilar. Vi ser oss som ett komplement till märkes-klubbarna som kan erbjuda ett märkesrelaterat mervärde för just ditt bilmärke.Medlemskap


Medlemskapet i Karlstads Sportbilsvänner (KSBV)  kostar 200 kr för kalenderår 2024. Förutom den gemytliga gemenskapen får ni även tillgång till våra attraktiva medlemsförmåner och rabatter som underlättar ert bilägande.

Medlemskapet ska förnyas senast 31 januari annars riskerar ni att tas ur registret och då måste ni ansöka på nytt.


Läs mer hur ni ansöker vår på sida om medlemsansökan.


Vi finns även på Facebook under

 www.facebook.com/groups/karlstads.sportbilsvanner/

Där publiceras trevliga bilder från våra träffar, och vi håller social kontakt mellan träffarna. Tillgång till vår FB-grupp ingår i medlemskapet.


Integritetspolicy

Ladda ner  och läs GDPR  dokumentet 

Hör av er vid frågor om detta, hör vi inget anser vi att ni

godkänner medlemsregistret.