Barncancerfonden 2014

Bildgalleri - Barncancerfonden 2014

Fartfylld dag för Barncancerfonden

Den 10 Maj 2014 bjöd vi Barncancerfonden på en fartfylld eftermiddag. Cirka 150 medlemmar (familjer och barn) från Barncancerfonden hade anmält sig, vilka fick åka sportbil, blev ansiktsmålade, hoppa hoppborg och åt grillad korv så det stod härliga till.


Det var underbart att se alla glada barn hoppa omkring på området med ett brett leende från öra till öra. Som en av våra medlemmar konstaterade när vi packade ihop, att det inte under hela dagen fanns ett enda barn som varken gråt eller var ledsen, och det om något är ett bra bevis.


Insamlingskassa överlämnades

Våra medlemmar och sponsorer hade även under våren samlat pengar i en insamlingskassa, där överskottet efter utgifter för träffen oavkortat skulle gå vidare till Barncancerfonden i Värmland. Under träffen överlämnades vi en stor check till Barncancerfonden på 5.850 kr, till vilken NWT så generöst  bidragit med 2.000 kr. Dessutom överräckte Bertil Hyback ett kontantbidrag på 1400 kr från Stora Enso.


Utöver detta hade Barncancerfonden även insamlingsbössor på plats, där besökare frivilligt fick stoppa kontantbidrag, och dom var helt proppfulla när dagen var slut.

Gåvor till sjukhuset

När dagen var slut skänktes kvarvarande korv och korvbröd, samt 100 barnböcker och barnpussel från vår medlem Jeanette Thoren, till Barncanceravdelningen på Centralsjukhuset i Karlstad, till de cancersjuka barn som inte kunde delta på plats i Mariebergsskogen.


Till Victors minne

Vi hade även försäljning av minnesänglar i silver, för Victors Minnesfond i Barncancerfonden. Victor var son till en av våra medlemmar som tyvärr fick cancer för ett par år sedan, och dessvärre gick bort. Det såldes otroliga 43 stycken änglar som inbringade 4.300 kronor, som oavkortat gick in till Barncancerfonden.


Stort tack!!

Vi i projektgruppen för träffen vill rikta ett otroligt stort och varmt tack till alla inblandade som gjorde träffen möjlig,  och även alla som bidrog med pengar till vår insamlingskassa.


//MiataLasse, Kenneth, Jennie och Sune för KSBV,

samt Sara Güner för BCF.