Barncancerfonden 2015

Bildgalleri - Barncancerfonden 2015

Motorträff till förmån för Barncancerfonden

Lördagen den 12 september 2015 arrangerade vi i Karlstads Sportbilsvänner i samarbete med Café Freja i Kil, en motorträff för de cancerdrabbade barnen och deras familjer i Barncancerfonden, vilka vi även VIP-inbjudit till träffen för att visa vårt stöd i deras mycket tuffa kamp.


Detta var andra årets i rad vi arrangerade denna träff, där vi detta år utökat arrangemanget även till allmänheten som var inbjudna till motorträffen, både entusiastbilsägare och andra besökare som ville visa sitt stöd till Barncancerfonden.


Dryga 60-talet entusiastfordon slöt upp vid Frejakajen, för att visa sitt stöd till barnen och deras familjer, och skapa lite glädje och ge dem ett leende på läpparna en stund.


Förutom alla entusiastfordon som barnen fick åka provturer med, pågick även fullt med kringaktiviteter speciellt till barnen som:


Bilutställning (där barnen fick provåka i häftiga bilar)

Ansiktsmålning

DJ Fani underhöll, där även barnen fick testa att spela som DJ

Trubadur David Wilhelmsson underhöll cafegästerna

Jultomten (Wermlandstomten) delade ut godis till barnen som Cloetta sponsrat med

FBK-vargen smög omkring på området och underhöll barnen

Hoppborg från Nöjesbolaget där barnen fick hoppa så mycket de ville.

Korv med bröd och juiceförpackning som sponsrades av Waterjet Entreprenad och Stora Enso Skoghalls Bruk

Försäljning av go-fika hos Café FrejaInsamling till förmån för Barncancerfonden

Under träffen pågick även insamling till förmån för Barncancerfonden Västra, där alla bidrag oavkortat gick vidare till deras verksamhet, där besökarna bidrog mycket generöst:

Resultat insamlingsbössor - 8.725 kr

I tillägg skänkte vår sponsor Waterjet Entreprenad AB - 5.000 kr


Detta innebar en totalsumma på fantastiska 13.725 kr i bidrag direkt till Barncancerfonden Västra.


Stort tack!

Det var verkligen en ynnest att få se alla glada barnen och deras föräldrar, tjusigt ansiktsmålade, ätandes korv med bröd och gofika, hoppandes och studsandes i hoppborgen, och inte minst provturer i alla häftiga bilar.


Vi vill rikta ett gigantiskt stort tack till alla inblandade, såväl sponsorer, samarbetspartners, externa entusiast-bilägare, Cafe Freja med personal, Barncancerfondsmedlemmar och representanter, KSBV-medlemmar, övriga i arrangörsgruppen, och alla andra besökare som kom och gjorde denna dagen till en fantastisk succé! Det värmde i hjärtat att få se alla glada barn och kunna stötta Barncancerfonden, vilket precis var syftet med dagens arrangemang.


Tack alla!!

//Arrangörsgruppen Karlstads Sportbilsvänner